Компанія Great Wall вивела на ринок новий електромобіль бренду Ora

Компанія Great Wall вивела на ринок новий електромобіль бренду Ora

14 жовтня 2022
0

Китайський бренд Ora, заснований 2018 року компанією Great Wall, виводить на ринок новий електромобіль - Ora Lightning Cat. Дебютний показ електрофастбеку відбувся на автосалоні у Шанхаї у квітні 2021 року. Серійне виробництво моделі на заводі концерну в китайському місті Тайджоу розпочалося цього року.

У зовнішності Ora Lightning Cat проглядається подібності з моделями Porsche. У китайського електромобіля обтічний кузов та оригінальна овальна оптика. Габаритами фастбек Ora можна порівняти з седаном KIA K5. При колісній базі 2870 мм довжина моделі становить 4871 мм, ширина - 1862 мм висота - 1500 мм. У салоні - величезний сенсорний дисплей мультимедійної системи та три «колодязі» цифрової панелі приладів.

Ora Lightning Cat укомплектований одним електродвигуном потужністю 204 к.с. та тяговою батареєю ємністю 82 кВт.год. Паспортний запас ходу - до 705 км. Час прискорення від 0 до 100 км/год - 4,3 секунди.

У Китаї забронювати електрофастбек можна з передоплатою 5000 юанів ($695). Вартість електромобіля обіцяють озвучити найближчим часом.

Джерело: Авто Центр
Фото: autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація