Haval готує до старту продажів позашляховик Raptor

Haval готує до старту продажів позашляховик Raptor

01 серпня 2023
0

У Китаї презентували новий Haval Raptor. Флагманський позашляховик марки надійде в продаж з осені за ціною менше 200 000 юанів ($28 000). Про це повідомляє сайт Autohome.

Новий Haval Raptor - великий позашляховик із несучим кузовом. Його позиціонують, як старшого брата популярної моделі Haval Dargo і більш доступну альтернативу Toyota Land Cruiser і Land Rover Defender.

За дизайном китайський позашляховик схожий з Land Rover і Toyota. У нього класичний кутастий дизайн з високим капотом, широкою решіткою радіатора і круглими фарами. Ліхтарі по краях кузова виконані в стилі Defender.

Розміри Haval Raptor 2024:

  • довжина - 4800 мм;
  • ширина - 1916 мм;
  • висота - 1822 мм;
  • колісна база - 2738 мм;
  • маса - 2055 кг.

Салон Haval Raptor оздоблений шкірою. Позашляховик отримав віртуальний щиток приладів і великий тачскрін.

Позашляховик стане гібридом, як і багато сучасних моделей концерну Great Wall. Бензинова 1,5-літрова турбочетвірка і два електромотори сумарно розвивають 380 к. с. і 750 Нм. На вибір запропонують акумуляторні батареї на 19,1 і 27,5 кВт.год: запас ходу на електротязі складе 102 і 145 км, відповідно.

Основний упор зроблять на позашляхові якості авто. Haval Raptor із кліренсом 200 мм зможе долати броди глибиною до 560 мм. Кут в'їзду становить 24°, а з'їзду - 30°.

Нагадаємо, що Національне агентство з питань запобігання корупції внесло велику китайську приватну автомобілебудівну компанію Great Wall Motor до переліку міжнародних спонсорів війни. Компанія виробляє та продає автомобілі під власними брендами, такими як GWM, Haval, WEY, TANK, POER, ORA.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація