Haval створив недорогий спортивний кросовер Jolion Sport

Haval створив недорогий спортивний кросовер Jolion Sport

05 серпня 2023
0

Лінійку Haval Jolion 2023 поповнила нова версія Sport. Кросовер презентували в Таїланді в праворульному виконанні і з осені він надійде в продаж за ціною від 23 000 доларів. Про це повідомляє тайське представництво китайського автовиробника.

Новий Haval Jolion Sport візуально відрізняється від стандартного кросовера, який представлений і в Україні. У нього величезна «паща» решітки радіатора та інші фари з тоненькими вигнутими ходовими вогнями. Крім того, версія Sport отримала більш агресивний передній бампер і 18-дюймові диски.

Салон Haval Jolion 2023 практично не змінився, тільки оздоблення в авто інше. Комплектація Haval Jolion Sport включає віртуальну панель приладів, 10,25-дюймовий тачскрін, клімат-контроль, круїз-контроль, парктронік і камеру заднього виду.

Китайський кросовер Haval Jolion Sport пропонують виключно з 1,5-літровим бензиновим турбомотором, доповненим гібридною установкою. Сумарна віддача становить 190 к.с. і 375 Нм. Автомобіль оснащений 7-ступінчастою КПП з двома зчепленнями, а привід у нього тільки передній.

Нагадаємо, що Національне агентство з питань запобігання корупції внесло велику китайську приватну автомобілебудівну компанію Great Wall Motor до переліку міжнародних спонсорів війни. Компанія виробляє та продає автомобілі під власними брендами, такими як GWM, Haval, WEY, TANK, POER, ORA.

Джерело: Фокус
Фото: Thailand Posts English

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація