Huawei Aito M7 став автомобілем року в Китаї за версією Weibo

Huawei Aito M7 став автомобілем року в Китаї за версією Weibo

24 січня 2024
0

Автомобілем 2023 року в Китаї за версією користувачів найбільшої місцевої соцмережі Weibo став 5-метровий кросовер Aito M7. Він переміг інші автомобілі, запропоновані для голосування журі конкурсу.

На цю новину вже відреагував керуючий директор Huawei і голова підрозділу Smart Car Solutions Юй Чендун: він написав у Weibo, що Aito M7 отримав високу нагороду за «мудрість і якість». Під «мудрістю» він, судячи з усього, розуміє інтелектуальні можливості машини: під кінець року в Китаї представили нову версію Aito M7 із системою ADS 2.0 - кросовер отримав підтримку системи безпілотного водіння на автомагістралях і в міській забудові без використання високодеталізованих навігаційних карт.

Тим часом у Китаї за Aito M7 вже вишикувалася пристойна черга: згідно з офіційними даними, за чотири місяці, що минули зі старту продажів, обсяг замовлень на цю модель перевищив 130 тис.

Aito M7 - це гібрид. Базова силова установка видає 272 к.с. (задній привід), у топовій версії повний привід і 449 к.с. потужності. Максимальний запас ходу - 1200 або 1100 км залежно від версії. На чистій електриці Aito M7 може проїхати до 200 км. Машина може бути як п'яти-, так і семимісцевою. Ціна на момент початку продажів - від 47 780 доларів.

Джерело: iXBT.com
Фото: MyDrivers

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація