Huawei представив свій найдоступніший кросовер

Huawei представив свій найдоступніший кросовер

29 липня 2023
0

Кросовер Aito M5 від Huawei вже не новачок на домашньому ринку в Китаї, але зараз компанія офіційно представила найдоступніший варіант - Standard Edition. Цікаво, що автомобіль не втратив потужності, і при цьому навіть став трохи кращим за дорожчу модель, що дебютувала минулого року.

Змін не дуже багато, але вони помітні. Наприклад, у передніх фарах тепер дві групи лінз, за рахунок чого кросовер краще висвітлює дорогу. Aito M5 Standard Edition отримав «оптимізовані» дверні ручки (вони, як і раніше, заховані у двері), нові 20-дюймові колісні диски, камеру заднього виду з самоочищенням.

Це - зовні, а всередині з'явилися два підсклянники на центральному тунелі замість одного, дві бездротові зарядки для смартфонів потужністю 40 Вт кожна. За рахунок нового наповнення комфортнішим повинен стати задній диван.

Топова повнопривідна версія ціною 37,7 тис. доларів видає 496 к.с. та розганяється до 100 км/год за 4,4 с. Так як це плагін-гібрид, то на чистій електриці автомобіль може проїхати до 260 км, загальний запас ходу - 1455 км (згідно з методикою підрахунку CLTC), а середня витрата палива заявлена на рівні 4,87 л/100 км. Вартість базової задньопривідної версії складає 35 тисяч доларів.

Aito M5 Standard Edition вже доступний для замовлення у Китаї через фірмовий інтернет-магазин Huawei Mall, у додатку My Huawei та на офіційному сайті Aito.

Джерело: iXBT.com
Фото: autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація