Jetour представив спортивний кросовер Dasheng i-DM

Jetour представив спортивний кросовер Dasheng i-DM

02 травня 2023
0

Кросовер Jetour Dasheng i-DM - це гібридний автомобіль, який може використовуватися як мобільне джерело електроенергії для живлення побутової техніки та інструментів потужністю до 3 кВт. Він пропонується в Китаї за ціною від 21600 до 24500 доларів.

Jetour Dasheng i-DM має габарити 4590 x 1900 x 1690 мм при колісній базі 2720 мм. Автомобіль доступний у шести кольорах кузова: чорному, білому, синьому, фантомно-сірому, місячно-сірому та зеленому. Він отримав популярні висувні ручки дверей і великі 19-дюймові легкосплавні диски. Задня частина має Y-подібні ліхтарі, спойлер на даху та чотири вихлопні патрубки.

Jetour Dasheng i-DM оснащено двигуном 1,5T та 3-ступеневою гібридною коробкою передач DHT з максимальною потужністю 326 к.с. і максимальним крутним моментом 545 Нм. Ємність акумулятора становить 19,27 кВт.год. Він має витрату палива 1,7 л на 100 км, запас ходу чистою електрикою 80 км і повний запас ходу 1000 км за циклом WLTC. Автомобіль доступний у передньопривідній версії.

У стандартну комплектацію входить 15,6-дюймовий безрамковий дисплей, 8-дюймова РК-панель приладів і проєкційний дисплей. На центральній консолі мінімум фізичних кнопок.

Водію доступна система допомоги при водінні рівня 2 з такими функціями, як панорамна візуальна допомога при паркуванні, реалізована із заднім радаром та адаптивним круїз-контролем. Інші функції включають дистанційний запуск, відкриття без ключа та бездротову зарядку на центральній консолі.

Джерело: iXBT.com
Фото: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація