Jetour презенував брутальний позашляховик

Jetour презенував брутальний позашляховик

11 січня 2023
0

Компанія Chery, який випускає автомобілі не тільки під власною маркою, а й під суббрендами, серед яких є Jetour, представив у Китаї новинку - брутальний позашляховик T-1. Поки що серійний варіант моделі продемонстрували в рамках закритої презентації, проте головне вже відомо.

Серійну версію дещо спростили в порівнянні з однойменним концептом - T-1 втратив висувні дверні ручки, а самі двері відкриваються за традиційною схемою. Крім того, колісні арки виглядають скромніше - на них відсутні пластикові розширювачі, які були «фішкою» концепт-кара. При цьому ефектні ручки на капоті залишилися на місці.

Для Jetour T-1 заявлено два виконання - 4,75-метровий позашляховик буде п'ятимісним, а 5,1-метровий - семимісним. Модифікацій буде три: базовим виступить варіант з бензиновим мотором об'ємом 2,0 літра в поєднанні з 7-ступеневим «роботом», середній отримає зв'язку цього ж двигуна і нової 8-ступеневої автоматичної коробки передач, а топовому T-1 дістанеться гібридна установка на базі 1,5-літрового ДВЗ. Для гібрида заявлений значний запас ходу на чистій електриці - 200 кілометрів, а загальний - 1,5 тисячі кілометрів.

З незвичайних опцій - навісна полиця на п'ятих дверях, яка призначена для мінікухні, майданчик для квадрокоптера на даху та сидіння другого ряду, що розкладаються «в підлогу» - там можна організувати спальне місце.

Jetour T-1 очікується у продажу у третьому кварталі 2023 року. Цілком можливо, що він може дістатися й українського ринку.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація