Компанія Chery показала новий логотип

Компанія Chery показала новий логотип

05 березня 2024
0

Chery Automobile виповнюється 18 років. З цього приводу компанія вирішила вкотре оновити фірмовий логотип, зробивши його технологічнішим. Зокрема, дизайнери бренду відмовилися від тривимірності. Як це раніше зробили Kia, Peugeot, Citroen, Dacia, Renault, Skoda та низка інших брендів.

Фірмовий еліпс Chery з вбудованим трикутником усередині зберігся, але тепер він двомірний і втратив сріблястий колір. Форма елемента всередині еліпсу відсилає до цифр 3, 6 та 9. Як говорив свого часу Нікола Тесла, пізнання величності цих чисел відкриває ключ до Всесвіту. Також змінено шрифт напису «Chery».

Процес ребрендингу розпочнеться з використання оновленого логотипу на рекламно-поліграфічній продукції Chery Automobile. А завершиться він до початку 2025 року заміною вивісок на фасадах фірмових дилерських центрів.

Перший логотип бренду виглядав як стилізована абревіатура фірми «CAC» - Chery Automobile Corporation. Він був схожий на незакінчений горизонтальний овал із вписаною літерою «А», що виходить за його межі в нижній частині. Це знак використовувався з 1997 до 2013 року. Пізніше овал закільцювали, а лінії, що виходять за його межі, прибрали.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація