Компанія Chery представила екстремальний позашляховик

Компанія Chery представила екстремальний позашляховик

29 січня 2024
0

Новий Jetour Traveller отримав яскраву версію підвищеної прохідності JMK. Екстремальний позашляховик від підрозділу Chery випустять лімітованою серією з 3000 екземплярів, а його вартість складе 219 900 юанів ($30 500). Про це повідомляє сайт CarNewsChina.

Дизайн Jetour Traveller витриманий у стилістиці Land Rover Defender. У профіль і особливо ззаду китайська модель дуже схожа на британський позашляховик.

Версія JMK має брутальніший вигляд, ніж стандартна модель. У неї нова решітка радіатора, підніжки, багажник на даху і 20-дюймові диски з позашляховою гумою розміром 255/55 R20.

У салоні Jetour Traveller замінено оздоблення. Комплектація позашляховика розширена і охоплює камери кругового огляду, підігрів і вентиляцію сидінь, адаптивний круїз-контроль, системи автоматичного гальмування і утримання в смузі.

Китайський позашляховик Jetour JMK Traveller доступний тільки з топовою 2,0-літровою 261-сильною турбочетвіркою, 7-ступінчастим роботом із двома зчепленнями і повним приводом. Середня витрата палива становить 10,9 л/100 км.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація