Компанія Chery представила новий Tiggo 5X

Компанія Chery представила новий Tiggo 5X

02 травня 2023
0

У Китаї стартував продаж трохи оновленого кросовера Chery Tiggo 5X - моделі 2023 року. Автомобіль запропонований з двома моторами та двома типами трансмісій.

Оновлений Chery Tiggo 5X отримав новий бампер без колишніх червоних акцентів та нові чорні колісні диски. Дещо змінився спойлер на кришці багажника, він пофарбований у колір кузова.

Тепер у Tiggo 5X двоколірний салон - синій поєднується з бежевим (колишнього чорно-червоного варіанта більше немає), але в іншому всередині автомобіль не сильно відрізняється від торішньої моделі. По центру передньої панелі, як і раніше, встановлений екран з діагоналлю 10,25 дюйма.

І ось те саме нововведення під капотом: Chery Tiggo 5X 2023 отримав новий атмосферний двигун об'ємом 1,5 л потужністю 120 к.с. і з крутним моментом 148 Нм. Порівняно з попереднім двигуном потужність збільшилася на 4 к.с., крутний момент - на 5 Нм. Цей двигун працює або в парі з МКПП, або в парі з варіатором. Під капотом у топової версії - турбомотор 1,5 потужністю 156 к.с., що працює у зв'язці з варіатором.

Вартість Chery Tiggo 5X 2023 у Китаї - від 10 до 13,9 тис. доларів.

Джерело: iXBT.com
Фото: autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація