Компанія Chery представила седан Arrizo 5 Plus

Компанія Chery представила седан Arrizo 5 Plus

12 червня 2023
0

Chery офіційно представила у Китаї седан Arrizo 5 Plus. Новинка вийшла зовсім недорогою (ціна базової версії - всього 10,5 тис. доларів, топової - 12,6 тис. доларів), при цьому тут пристойні розміри та гарне оснащення. Ресурс Autohome пише, що Arrizo 5 Plus за поєднанням параметрів стане вбивцею Honda Fit та інших закордонних автомобілів на домашньому ринку.

Arrizo 5 Plus c Fit порівнювати безглуздо - китайський седан набагато просторіший: його габарити становлять 4680 х 1825 х 1490 мм при довжині колісної бази 2670 мм. Для порівняння, довжина Honda Fit - 4110 мм, колісна база - 2530 мм. За габаритами Arrizo 5 Plus відповідає седану Toyota Corolla.

У оснащенні Chery Arrizo 5 Plus - датчик світла, задні датчики паркування, камера заднього виду та система кругового огляду, автопаркувальник (!), безключовий доступ та запуск двигуна кнопкою, круїз- та клімат-контроль, медіасистема з екраном діагоналлю 10,25 дюйма. І це вже в базі. У топових версіях - цифрова панель приладів з екраном діагоналлю 10,25 дюйми та покращена медіасистема з доступом в інтернет, голосовим керуванням тощо.

Автомобіль оснащується двома 1,5-літровими двигунами: атмосферною потужністю 120 к.с. та 1,5-літровим турбованим потужністю 156 к.с. В обох випадках ДВЗ працює в парі з варіатором. Тобто вже за 10,5 тис. доларів автомобіль - «двопедальний».

Потрібно відзначити, що своїм Chery Arrizo 5 Plus компанія боляче вдарила не тільки по зарубіжних конкурентах, а й по китайських аналогах. Наприклад, седан Volkswagen Lavida XR, що дебютував минулого тижня в Китаї, менший і гірше оснащений, коштує при цьому - 14 тис. доларів.

Джерело: iXBT.com

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація