Компанія GAC показала розкішний сімейний автомобіль з низькою витратою палива

Компанія GAC показала розкішний сімейний автомобіль з низькою витратою палива

07 вересня 2023
0

GAC Motor представили новий розкішний мінівен із лінійки Trumpchi. Модель E8 вирізняється стильним дизайном і багатим оснащенням. Про це розповіли на сайті CarNewsChina.

GAC Trumpchi E8 буде розташований нижче в модельному ряду, ніж флагманський мінівен E9. Він трохи менший і має більш доступний цінник.

Спереду розташована роздільна оптика з незвичайними денними ходовими вогнями. Між ними знаходиться решітка радіатора, яка інтегрована в кузов.

Ззаду встановлено вузькі ліхтарі. Вони з'єднані світлодіодною смугою, а задній логотип є стоп-сигналом.

Габарити GAC Trumpchi E8:

  • довжина - 4920 мм;
  • ширина - 1900 мм;
  • висота - 1760 мм;
  • колісна база - 2930 мм.

У GAC Motor показали тільки деякі фрагменти інтер'єру. Відомо, що він буде дуже розкішним, а всередині з'явиться великий дисплей інформаційно-розважальної системи.

GAC Trumpchi E8 буде оснащений двома силовими установками на вибір. Базова версія пропонує 1,8-літровий бензиновий двигун потужністю 133 к.с. і електромотор.

Топова модифікація працює з 2,0-літровим двигуном потужністю 140 к.с. Витрата палива становитиме менше ніж 5 літрів на 100 км.

Обидві силові установки працюють у парі з 2-ступінчастою автоматичною коробкою передач із двома зчепленнями. Також вони доповнені акумуляторною батареєю місткістю 25,57 кВт.год.

Вартість GAC Trumpchi E8 не розкривається. Очікується, що початкова ціна моделі складе приблизно 280 000 юанів (38 300 доларів).

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація