Компанія GAC представила новий кросовер GS4MAX

Компанія GAC представила новий кросовер GS4MAX

19 березня 2024
0

Guangzhou Automobile Group (GAC) представив у Китаї свою нову модель. Ним став GAC GS4 MAX - кросовер середнього класу, оснащений класичним двигуном внутрішнього згоряння.

Вартість GAC GS4 MAX стартує з позначки 100 000 юанів або близько 14 тисяч доларів за поточним курсом. У таку суму виробник оцінив середньорозмірний кросовер з довжиною кузова 4685 мм, шириною 1901 мм, висотою 1690 мм і колісною базою 2750 мм.

Його екстер'єр примітний решіткою радіатора в матричному стилі, вузькими світлодіодними фарами, прихованими дверними ручками, спойлером, дифузором ззаду і задніми ліхтарями з оригінальною графікою.

Салон кросовера виконано в мінімалістичному стилі і пропонується у двох відтінках. Там встановлено 14,6-дюймовий центральний сенсорний екран, сидіння з підігрівом, вісім подушок безпеки, включно з передніми, бічними, шторками і задніми бічними подушками безпеки.

Також автомобіль оснащено системою GAC ADiGO PILOT, до складу якої входять різні системи допомоги водієві рівня L2.

Серед останніх - система автоматичного екстреного гальмування з функцією розпізнавання пішоходів, адаптивний круїз-контроль з інтелектуальним контролем обмеження швидкості, система утримання у смузі руху, інтелектуальне керування дальнім світлом та система розпізнавання дорожніх знаків.

Під капотом GAC GS4 MAX встановлено 1,5-літровий бензиновий турбомотор потужністю 177 к.с. і 270 Нм крутного моменту. Компанію йому складає семиступінчаста роботизована коробка передач з подвійним зчепленням «мокрого типу». Середня витрата пального з таким силовим агрегатом становить 6,8 літра на 100 км.

Кросовер має передню незалежну підвіску MacPherson і задню багатоважільну незалежну підвіску, а мінімальний радіус повороту у нього становить 5,4 метра.

Джерело: Автоновости дня
Фото: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація