Компанія Haval анонсувала гібридний кросовер Haval Big Dog Hi4

Компанія Haval анонсувала гібридний кросовер Haval Big Dog Hi4

19 березня 2024
0

Компанія Haval анонсувала швидку прем'єру позашляховика Haval Big Dog Hi4 (він же Dargo другого покоління). Дебют відбудеться 25 березня, тоді ж, імовірно, розкриють ціни. Що стосується характеристик і зовнішнього вигляду, то вони розкриті вже зараз.

Як пишуть китайські ЗМІ, Haval Big Dog Hi4 буде виконаний у «модній силовій естетиці» - під цим мається на увазі брутальний дизайн, відомий за кросоверами і позашляховиками Haval «собачого сімейства». У цьому разі у машини буде нова решітка радіатора з об'ємним хромованим малюнком. Логотип на синьому тлі вказує на гібридну сутність кросовера.

У салоні все типово для Haval. Машина отримає цифрову приладову панель з екраном діагоналлю 12,3 дюйма і медіасистему з екраном діагоналлю 14,6 дюйма, «авіаційну» ручку КПП, 9-дюймовий проєкційний дисплей і низку систем допомоги водієві рівня 2+. Серед них «інтелектуальне уникнення великих транспортних засобів» (мабуть, для тих, хто боїться обганяти вантажівки) та «інтелектуальне визначення заплутаних розвилок».

Довжина Haval Big Dog Hi4 становить 4705 мм, колісна база - 2810 мм. Кліренс - 200 мм, кути в'їзду і з'їзду, відповідно, 24° і 30°. Для гібрида передбачена можливість ділитися енергією, запасеною в тяговій батареї: вихідна потужність розетки 220 В становить 3,3 кВт.

Рідко таке буває, але параметри силової установки відомі вже зараз, до офіційної прем'єри. У Haval Big Dog Hi4 буде тримоторна схема з 1,5-літровим бензиновим двигуном під капотом і двома електромоторами. Сумарна потужність силової установки становитиме 378 к.с., а витрата в гібридному режимі (за зарядженої тягової батареї) лише 1,83 л/100 км.

Цікаво, що через налаштування можна буде задати найрізноманітніші режими роботи силової установки: наприклад, перемкнутися з паралельного гібрида на послідовний або використовувати тільки один з електродвигунів.

Джерело: iXBT.com
Фото: autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація