Компанія Renault показала електрокросовер 4Ever Trophy

Компанія Renault показала електрокросовер 4Ever Trophy

16 травня 2023
0

Опубліковано перші фото Renault 4Ever Trophy. Концептуальний електрокросовер презентують 22 травня на відкритті тенісного турніру «Ролан Гаррос». Про це повідомляє офіційний сайт Renault.

Електромобіль Renault - дещо змінена версія торішнього концепту 4Ever. Кросовер пофарбували у особливий відтінок блакитного кольору - такий був у знаменитого Renault 4 1962 року.

Крім того, на кузові з'явилися елементи яскраво-жовтого кольору - це натяк на тенісні м'ячі. Автомобіль зберігає пластиковий захисний обвіс, високий кліренс і позашляхові шини, а на даху встановлений багажник.

Електромобілі Renault 4Ever - провісники нової бюджетної моделі вартістю менше 30 000 євро, що з'явиться у 2024 році. Серійний кросовер Renault 4 своїм дизайном повторюватиме однойменну модель 60-х років.

Новий Renault 4 буде побудований на платформі CMF-BEV, як і електромобіль Renault 5. Довжина кросовера складе близько 4,1-4,2 м.

Концепт-кар Renault 4Ever Trophy оснащений 136-сильним двигуном і розганяється до 100 км/год за 9 с. Серійну модель запропонують у кількох варіантах, причому топова версія зможе проїхати близько 400 км. без підзарядки.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація