Кросовер Chery Tiggo 9 перетворили на плагін-гібрид

Кросовер Chery Tiggo 9 перетворили на плагін-гібрид

26 вересня 2024
0

Кросовер Chery Tiggo 9 отримав рестайлінгову версію та з оновленням перетворився на плагін-гібрид. При цьому зовні змін не дуже багато: інший передній бампер, решітка радіатора збільшеного розміру, а також 20-дюймові колеса нового дизайну. Крім того, переглянуто палітру кольорів кузова.

У салоні змін взагалі не заявлено. Хіба що використано нові колірні рішення в обробці. Зате Tiggo 9 знайшов спочатку обіцяну семимісну версію. Третій ряд сидінь запропонований у вигляді опції для всіх комплектацій, з ним об'єм багажника складає 200 літрів проти 717 літрів у п'ятимісних машин.

У Китаї новий Chery запропонований із бензиновим турбомотором на 2,0 літра (261 к.с., 400 Нм), при цьому тип коробки залежить від комплектації. У молодших варіантів це семиступінчастий «робот» із двома зчепленнями, у старших - восьмиступінчастий «автомат» із гідротрансформатором. Повний привід - опція для машин з «автоматом», за умовчанням провідні колеса передні.

Головна новинка - це плагін-гібрид Chery Tiggo 9 C-DM, який зовні відрізняється від бензинової версії тільки додатковим лючком для зарядного роз'єму. Силова установка включає 1,5-літрову «турбочетвірку» потужністю 156 к.с., яка через триступінчасту трансмісію DHT підключається до передніх коліс.

Основну роботу виконує тяговий електромотор на передній осі (224 к.с., 390 Нм), а сукупна віддача гібридної системи - 381 к.с. Ємність тягової батареї - 19,4 кВт.год, повного заряду має вистачити на 82 км в електрорежимі за циклом WLTC, а дальність ходу в гібридному режимі - 1400 км. Ціни на гібриднний Tiggo 9 C-DM у Китаї починаються від 24 тисяч доларів.

Джерело: Autogeek
Фото: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація