Китайську «копію» Lamborghini Urus запустили у виробництво

Китайську «копію» Lamborghini Urus запустили у виробництво

05 червня 2023
1

Суббренд китайського Changan запустив виробництво клону Lamborghini Urus. Кросовер Shenlan S7 став на конвеєр міста Нанкін наприкінці травня, пише CarNewsChina.

Автомобіль, в якому вгадуються мотиви зовнішності Urus, пропонуватимуть у трьох версіях: у вигляді послідовного гібрида та електрокара, а також з установкою, що працює на водневих паливних елементах. Попередня вартість - від 169 900 до 239 900 юанів, що дорівнює приблизно 24-34 тисячі доларів. Для довідки: новий Lamborghini Urus коштує рівно вдесятеро дорожче.

Shenlan S7 - друга модель суббренду, запущеного Changan у партнерстві з виробником батарей CATL та техногігантом Huawei. Першим став ліфтбек SL03, з яким кросовер розділив платформу, а разом із нею шасі, стиль оформлення екстер'єру та салон.

У довжину S7 досягає 4750 мм, в ширину - 1930 мм, а у висоту - 1625 мм при колісній базі 2900 мм. У нього безрамкові двері зі схованими дверними ручками, двошарове скло для кращої шумоізоляції та 21-дюймові колісні диски. Також він може похвалитися вражаючим коефіцієнтом аеродинамічного опору - 0,258 Cd. У салоні встановлені 12,3-дюймовий дисплей мультимедіа на чіпі Qualcomm Snapdragon та «антигравітаційні» крісла.

Суто електричний варіант приводиться в рух 218 або 258-сильним мотором і проїжджає 520-620 кілометрів на одній зарядці (за застарілим циклом CTLC). Гібридний S7 отримав 1,5-літровий «атмосферник» на 95 сил, що грає роль генератора, та основний електромотор потужністю 238 сил. Запас ходу електрикою - 121 чи 200 кілометрів залежно від ємності батареї. Також заявлено водневу версію, але про неї подробиць поки немає.

На китайському ринку Shenlan S7 буде конкурувати з BYD Song Plus DM-i та Haval Xiaolong Max зі схожими цінниками. Також він може претендувати на частину аудиторії Tesla Model Y - першого електрокара, що став найпопулярнішим автомобілем у світі.

Джерело: 24tv.ua

Обговорення новини

NISOLEK  

Немає тут жодного натяку на Урус

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація