Китайці почали відмовлятися від європейських авто

Китайці почали відмовлятися від європейських авто

26 квітня 2023
3

Китайці стали рідше купувати авто європейських марок. Тепер у тренді - машини рідних для них виробників, які здаються їм красивішими та технологічнішими за інші.

Статистика насправді каже сама за себе. Якщо взяти до уваги лише електромобілі, на які минулого року припало 25% китайського авторинку, то одразу 80% з них виробили китайські компанії.

Єдиним винятком став німецький Volkswagen. Наразі він єдиний представник західного автопрому, чиї справи в КНР не такі вже й погані.

Зокрема, продаж електричного сімейства ID в Піднебесній зріс удвічі, а ще Китай стане першим і головним ринком нового седана ID.7, прототип якого тиждень тому представили на міжнародному автосалоні в Шанхаї.

Джерело: Автоновости дня

Обговорення новини

кірбі  

Не знаю як китайці а їхній хлам гниє в 10 разів бистріше за інших я в житті не купляв і не куплю їхній хлам.

+3-3ВІДПОВІСТИ  
Артембомбом  

Avtomani, стереотипи це глупо. Китайці зараз гниють не швидше за інші бренди. Технології пішли далеко вперед.
А виглядають вони як і зовні так і всередині дійсно сучасно і прогресивно навідсіну бмв, вольксваген, сузукі, мітсубісі, тойоти...

-5ВІДПОВІСТИ  
Waylander  

Артембомбом, навіть у порівнянні з японцями, багато з яких не є еталоном дизайну, китайці виглядають як непорозуміння. Про порівняння з БМВ та Фольксвагеном (певно ви його мали на увазі під назвою «вольксваген») взагалі краще не буду коментувати. Якщо для вас китайці виглядають більш сучасно і прогресивно чим німці, у нас з вами діаметрально відрізняються погляди на ці поняття.

+5ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація