Китайці випустили «оновлену» версію кросовера Jetour X70 Plus

Китайці випустили «оновлену» версію кросовера Jetour X70 Plus

15 березня 2023
0

Компанія Chery випустила на китайський ринок нову версію кросовера Jetour X70 Plus. Вартість нової версії Jetour X70 Plus в Китаї стартує від 94,9 тис. юанів, це менше 14 тисяч доларів за поточним курсом.

Зовні автомобіль майже нічим не відрізняється від випущеної наприкінці минулого року моделі. Хіба що трохи змінилась решітка радіатора, що отримала горизонтальні ламелі замість колишніх у вертикальній орієнтації. У салоні помітних змін також не сталося.

Довжина кросовера, як і раніше, становить 4749 мм, ширина - 1900 мм, а висота - 1720 мм при колісній базі 2745 мм. Він пропонується як у п'яти-, так і в семимісному компонуванні салону.

Нова версія Jetour X70 Plus оснащується безальтернативним 1,5-літровим двигуном потужністю 156 кінських сил. В ролі трансмісії виступає шестиступінчаста механічна коробка або шестиступінчастий «робот». Привід - лише передній.

Оснащення Jetour X70 Plus у новій версії стало трохи багатшим. Зокрема, кросовер отримав набір систем активної безпеки та допомоги водію, включаючи систему автоматичного екстреного гальмування, систему допомоги під час спуску та підйому вгору. Також є підтримка голосового управління мультимедійною системою.

Джерело: MMR
Фото: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація