На європейський ринок вийде недорогий кросовер від Chery

На європейський ринок вийде недорогий кросовер від Chery

21 грудня 2023
0

Концерн Chery планує розширити свою європейську лінійку. До моделі Omoda 5, яка вже продається в низці країн ЄС, приєднається новий Jaecoo 7. Про це повідомляє британське видання Autocar.

Кросовер Jaecoo 7 з'явиться в Євросоюзі та Великій Британії у 2024 році. До речі, це експортна назва моделі, а в Китаї вона відома як Chery Tansuo 06 і коштує від 140 000 юанів ($18 000).

Новий Jaecoo 7 - 4,5-метровий кросовер із виразним дизайном. У нього високий капот і висувні дверні ручки. Широка решітка радіатора поєднується з довгастими фарами.

У салоні Jaecoo 7 встановлено вузький віртуальний щиток приладів і великий портретний тачскрін з діагоналлю 14,8 дюйма. Оснащення включає проєкцію на лобове скло, функцію розпізнавання обличчя, бездротову зарядку смартфонів і набір систем активної безпеки.

На вибір запропонують 1,6-літровий бензиновий турбомотор потужністю 197 к.с. і 154-сильну гібридну установку, що дає змогу проїхати приблизно 100 км в електричному режимі. Jaecoo 7 буде доступний з переднім і повним приводом.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація