На український ринок виходить новий китайський автобренд

На український ринок виходить новий китайський автобренд

05 серпня 2023
28

В Україну йде китайська марка Changan. Перші моделі з'являться на нашому ринку восени. Про це повідомляється на офіційному сайті Subaru в Україні.

Саме імпортер Subaru в Україні постачатиме автомобілі Changan. З цього приводу компанія змінить назву із «Субару Україна» на «Соджітз Авто Україна». Водночас від Subaru не відмовляються - їхні продажі продовжаться паралельно з Changan.

Повідомляється, що основу лінійки Changan в Україні складуть кросовери. Анонсовано недорогі моделі компактного і середнього сегментів - саме такі кросовери мають попит у нашій країні.

Нові Changan в Україні будуть оснащені бензиновими турбомоторами, автоматичними КПП від японської компанії Aisin, а також системою повного приводу.

До таких моделей належать, наприклад, кросовери Changan CS55 і CS95, а також нові Changan Uni-K і Uni-T. Усім моделям обіцяють широкий перелік сучасних технологій безпеки.

Компанія Changan збирає автомобілі з 1957 року, а з 1993 року випускає продукцію під власним брендом. Компанія входить до п'ятірки найбільших автовиробників з Китаю.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
3xcool  

Купляти нове китайське авто в сучасних реаліях в Україні, після 24 лютого - підтримувати країну-ворога. І не треба розповідати про дрони і купу всього іншого китайського. В ракурсі автопрому, є достатня кількість аналогів від виробників, які пішли з ринку РФ!

+10-15ВІДПОВІСТИ  
Romа  

3xcool, тобто дрони китайські купуємо, а авто ні? Тхне подвійними стандартами...Може для початку уряд оголосить Китай посібником країни-терориста, а потім рулюватимемо відсеб'ятину?

+12-9ВІДПОВІСТИ  
3xcool  

Romа, з дронами наразі немає нормальної альтернативи. Дрони допомагають нам зараз нищити ворога. З китайськими SUV інша річ, їм є купа альтернатив, а турбовий джак явно не буде нашим бмп. Тож так, дрони купуємо, китайські автівки ні

+9-11ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 23
Alex.KV  

Абы война закончилась и ценник был хороший. Так то некоторые модели симпатичные.

+10-5ВІДПОВІСТИ  
Oleg_H  

І коштувати будуть напевно овер дофіга.
Краще б електромобілі з Китаю почали возити. Розтаможка нульова, люди брали б по хороших цінах

+9-3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація