Найдешевший кросовер Chery змінив імідж після рестайлінгу

Найдешевший кросовер Chery змінив імідж після рестайлінгу

27 квітня 2023
0

«На фото» оновлений кросовер Chery початкового рівня показали ще в березні, але, що цікаво, офіційно така «п'ятидверка» дебютувала не на батьківщині, а в Мексиці, де дану модель досі зовсім не продавали. До речі, на мексиканському ринку марка носить ім'я Chirey. Компактний паркетник там представлений як Tiggo 2 Pro (аналогічне ім'я використовують для експортної дореформеної моделі), а в Піднебесній нинішній крос відомий під назвою Tiggo 3x Plus. Ну і нагадаємо, що це вже другий рестайлінг для компакту, який випускають із 2016 року (першу модернізацію провели 2020-го).

Кросу постаралися надати більш солідний вигляд: Chery Tiggo 2 Pro отримав нову радіаторну решітку та інші ходові вогні (вони так само зверху, але діодні секції тепер розташовані в шаховому порядку), на багажних дверях встановили більший спойлер, а задні ліхтарі зробили у вигляді єдиної плашки. Мексиканському паркетнику встановлені 16- або 17-дюймові колеса (у Китаї у дореформеної моделі «в базі» 15-дюймові диски). Габарити колишні: довжина - 4200 мм, ширина - 1760 мм, висота - 1570 мм, колісна база - 2555 мм.

У салоні - нові передня панель, центральний тунель та карти дверей. На приборній панелі з'явився 7-дюймовий кольоровий дисплей, до того ж корпус приборки відтепер об'єднаний з тачскріном мультимедійної системи (10,25 дюйма). Крім того, кросовер отримав кнопковий блок керування клімат-контролем (був із шайбами). У Мексиці для Tiggo 2 Pro також передбачені люк, бездротова зарядка для смартфона, чотири подушки безпеки та камера заднього виду.

Мексиканцям кросовер запропонують із бензиновою «турботрійкою» 1.0, яка видає 101 к.с. та 149 Нм і працює в парі з варіатором. У актуального Chery Tiggo 3x Plus в Китаї такого мотора немає: там, судячи з документів місцевого сертифікаційного органу, паркетник буде доступний з колишньою атмосферною «четвіркою» 1.5 (116 к.с., 143 Нм), нинішньому кросу на батьківщині крім CVT передбачена і п'ятиступінчаста «механіка». Привід у будь-якому випадку тільки передній.

У Мексиці продаж Tiggo 2 Pro стартує найближчим часом, згодом рестайлінговий паркетник, очевидно, з'явиться і в інших країнах, включаючи рідний Китай. Тим часом на деяких ринках такий крос може дебютувати під суббрендом Omoda.

Джерело: Колеса
Фото: Motorpasion Mexico

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація