Недорогий і економічний кросовер Chevrolet розсекретили до презентації

Недорогий і економічний кросовер Chevrolet розсекретили до презентації

27 березня 2024
0

Новий Chevrolet Equinox 2024 отримає економічну гібридну модифікацію Plus. Її презентують у квітні на автошоу в Пекіні, а поки перші фото авто з'явилися на сайті Autohome.

Кросовер Chevrolet Equinox Plus буде плагін-гібридом. Його оснастять 1,5-літровим бензиновим турбодвигуном потужністю 173 к.с. та 190-сильним електромотором. Авто буде дорожчим за стандартний Equinox, але й значно економічнішим, хоча поки її витрату пального тримають у секреті. До того ж, авто зможе пересуватися на електротязі.

Відрізнити новий Chevrolet Equinox Plus можна за дещо зміненим переднім бампером та колісними дисками з оптимізованою аеродинамікою. Як і бензинова модель, він буде доступний у спортивному виконанні RS та позашляховому Activ.

Салон Chevrolet Equinox Plus не показали, проте відомо, що всередині встановлять два великі дисплеї на передній панелі. Базова комплектація включатиме парктронік, камеру заднього виду, підігрів сидінь та керма, адаптивний круїз-контроль, системи автоматичного гальмування й утримання в смузі. Гібрид буде доступнішим, аніж аналогічні моделі цього класу.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація