Невдовзі стартують продажі оновленого Lincoln Corsair

Невдовзі стартують продажі оновленого Lincoln Corsair

19 березня 2023
0

Ford Motor готує оновлений кросовер Lincoln Corsair. Очевидно, це буде остання версія моделі. За інформацією CarNewsChina, на місцевому ринку продажі оновленого Corsair стартують у першій половині цього року. Плагін-гібридна (PHEV) версія кросовера з'явиться у другому півріччі 2023 року.

PHEV-модифікації будуть у всіх моделей бренду, виробництво яких налагоджего у Китаї. Наразі їх чотири: седан Zephyr та три кросовери - Aviator, Corsair та Nautilus. Першим у 2020 році на конвеєр спільного підприємства Changan-Ford у Чунціні поставили Corsair.

Декілька зображень Lincoln Corsair 2023 року китайський регулятор опублікував наприкінці 2022. Завдяки цьому відомо, що передньою частиною кузова оновлений кросовер схожий на седан Zephyr. У нього така ж масивна решітка радіатора та матрична світлодіодна оптика, з'єднана декоративними смугами як спереду, так і ззаду. Завдяки пофарбованим у чорний колір кузовним стійкам створюється враження даху, що ширяє у повітрі.

Габаритна довжина «китайського» Corsair - 4612 мм, ширина - 1887 мм, висота - 1630 мм. Розмір колісної бази - 2711 мм.

Кросовер укомплектований 2,0-літровим чотирьохциліндровим двигуном із турбонаддувом. Потужність агрегату - 261 к.с. Максимальна швидкість - 220 км/год.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація