Nissan Pathfinder отримав нову «китайську» версію

Nissan Pathfinder отримав нову «китайську» версію

20 грудня 2023
0

Nissan разом з Dongfeng Motor почав серійне виробництво «китайської» версії кросовера Pathfinder п'ятого покоління.

Побудований на тій же платформі, що і глобальна модель, він відрізняється оригінальним дизайном із повністю горизонтальними лініями. Кузов кросовера рясно прикрашений глянцем та хромом. Але особливо виділяються двоколірні колісні диски із хитромудрим малюнком.

Візуальний «китайський» Pathfinder здається динамічнішим та ширшим, хоча розмірами обидва кросовери практично однакові. Габаритна довжина глобальної моделі - 5022 мм, ширина - 1978 мм, висота - 1801 мм. Розмір колісної бази у кросоверів повністю співпадає - 2900 мм.

Трирядний салон новинки нагадує спрощену версію інтер'єру Infiniti QX60 з меншим різноманіттям фактур декору. Тоді як керівні органи перенесені з глобального Pathfinder.

Під капотом у «китайського» кросовера 2,0-літровий чотирициліндровий турбомотор потужністю 248 к.с., запозичений у седана Nissan Teana. 3,5-літровий V6 сімейства VQ, як у глобального Nissan Pathfinder, йому не дістався.

У Китаї продажі нового Nissan Pathfinder розпочнуться в першому кварталі наступного року. Вартість новинки оголосять пізніше.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація