Nissan показав бюджетний рамний позашляховик Paladin

Nissan показав бюджетний рамний позашляховик Paladin

14 серпня 2023
1

У Китаї відбулася презентація Nissan Paladin. Рамний позашляховик надходить у продаж за ціною від 169 800 юанів ($23 500). Про це повідомляє сайт Autohome.

Новий Nissan Paladin - оновлена і поліпшена версія моделі X-Terra, створена спільно з компанією Dongfeng. В основі позашляховика лежить пікап Nissan Navara і схожість з ним видно неозброєним оком.

У Nissan Paladin 2023 високий капот і розширені м'язисті крила. Від X-Terra позашляховик вирізняється насамперед новою решіткою радіатора і спойлером на даху.

Габарити Nissan Paladin 2023:

  • довжина - 4 882 мм;
  • ширина - 1 850 мм;
  • висота - 1 875 мм;
  • колісна база - 2 850 мм.

Салон Nissan Paladin зазнав суттєвіших змін порівняно з попередником і Navara. Позашляховик отримав нові прилади, кермо, передню панель і дверні карти, а також отримав великий 12-дюймовий тачскрін портретного формату. Доступні версії на 5 і 7 місць.

Комплектація Nissan Paladin доволі багата. У топовій версії передбачені шкіряний салон, безключовий доступ, двозонний клімат-контроль, датчики дощу і світла, камери кругового огляду, навігація, адаптивний круїз-контроль, електропривод і підігрів сидінь.

Позашляховик Nissan Paladin оснащений 2,0-літровим 228-сильним бензиновим турбомотором Mitsubishi 4K31 і 8-ступінчастою автоматичною КПП. Повний привід доповнено понижувальною передачею і 7 режимами їзди для різних типів бездоріжжя.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Oleg_H  

На Паджеро Спорт ззовні дуже схожий

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація