Nissan представив новий седан за 15 тисяч доларів

Nissan представив новий седан за 15 тисяч доларів

03 січня 2024
0

У понеділок, 1 січня було представлено новий автомобіль Nissan Sylphy Classic 2024 модельного року. Спільне підприємство Dongfeng Nissan випустило три версії моделі: Comfort Edition, Luxury Edition та Exclusive Edition за ціною від 15 до 17 тис. доларів.

Новий автомобіль отримав свіжий екстер'єр, дизайн салону та комплектації, але силова система залишилася незмінною. Седан, як і раніше, використовує комбінацію 1,6-літровий атмосферний двигун і безступінчасту трансмісію CVT.

Новинка отримала автоматичне дальнє світло, світлодіодні денні ходові вогні та лінзові світлодіодні передні фари ближнього світла. Уся серія в стандартній комплектації постачається з дистанційним ключем. Exclusive Edition підтримує бездротовий зв'язок і запуск кнопкою.

Sylphy Classic Comfort Edition 2024 року оснащено базовими функціями, такими як тканеві сидіння, 4 динаміки, кондиціонер із ручним керуванням, керування кондиціонером на другому ряду, зовнішні дзеркала, що регулюються електрично, та фільтр частинок PM2,5.

Моделі вищого класу оснащені 8-дюймовим сенсорним екраном, голосовим управлінням, дистанційним керуванням, онлайн-навігацією, шкіряними сидіннями, підлокітниками задніх сидінь і центральним підголівником сидіння, реєстратором руху.

Середня витрата пального становить 5,94 літри на 100 км, а максимальна швидкість - 180 км/год.

Джерело: iXBT.com
Фото: ITHome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація