Новий Chery Tiggo 8 показали на офіційних фото

Новий Chery Tiggo 8 показали на офіційних фото

17 червня 2024
1

Опубліковано офіційні фото Chery Tiggo 8 другого покоління. Кросовер вийде на ринок у серпні або вересні нинішнього року. Про це повідомляє сайт CarNewsChina.

Новий Chery Tiggo 8L (саме так назвали модель, адже перший час її випускатимуть паралельно з попередником) зберігає знайомий дизайн із широкою решіткою радіатора та розкосими фарами, проте став більш обтічним. Його силует стрімкіший, а дверні ручки стали висувними. До того ж, кросовер підріс.

Розміри Chery Tiggo 8L:

  • довжина - 4795 мм;
  • ширина - 1930 мм;
  • висота - 1741 мм;
  • колісна база - 2770 мм.

Салон Chery Tiggo 8L поки ще не показали, проте зазначили, що модель пропонуватимуть у версіях на 5 і 7 місць. На передній панелі встановлять два дисплеї.

Кросовер Chery Tiggo 8L збереже 2,0-літровий турбомотор, проте його віддача зросте до 251 к.с. і 390 Нм. Водночас, середню витрату пального знизять до 7,8 л/100 км із переднім приводом та 8,5 л/100 км - із повним. Пізніше з'явиться гібридна версія моделі потужністю 350 сил, здатна проїхати 80 км на електротязі.

Джерело: Фокус
Фото: Weibo

Обговорення новини

avtoman  

Короче передивився кучу тест драйвів то в рашці в попередній версії люди від неї в шокі брали повнопривідні,так от повний привід в ній не працює так як китайці шоб здешевити поставили свою муфту а коли була там муфта фірми Магна то повний привід працював як нада.

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація