Новий Chery Tiggo 9 отримав цінник

Новий Chery Tiggo 9 отримав цінник

30 квітня 2023
0

Chery анонсувала прийом попередніх замовлень на новий середньорозмірний кросовер Tiggo 9. Передпродажі флагмана стартували 29 квітня. У Китаї новинку оцінили у 23 100 доларів.

В основі Tiggo 9 лежить нова платформа Mars, розроблена для гібридних та паливних моделей нового покоління. На ній базуватимуться всі нові моделі, випущені протягом наступних п'яти років.

При колісній базі 2820 мм кросовер досягає 4820 мм у довжину, 1930 мм у ширину та 1699 мм у висоту. На ринку Tiggo 9 запропонують із п'яти- та семимісним салоном.

У кросовера двоколірний кузов із «дахом», що «парить» та модними висувними дверними ручками. У передній частині привертає увагу багатокутна решітка радіатора з вертикальними хромованими ламелями та підсвіченим логотипом марки по центру. Впритул до решітки розташувалися вузькі довгі фари.

На кормі - наскрізні задні ліхтарі та напис «Chery» над хромованою декоративною планкою. Трапецієподібні хромовані патрубки вихлопної системи з'єднані візуально горизонтальною чорною смугою. Їздить Tiggo 9 на 20,0-дюймових колісних дисках.

У салоні - вигнутий дисплей, що складається із 12,3-дюймової панелі приладів та «мультимедійки» такої ж діагоналі. На центральній консолі - бездротова зарядка для смартфона, селектор перемикання їздових режимів та набір кнопок для керування різними функціями автомобіля. Передні сидіння регулюються електронікою та оснащені обігрівом і вентиляцією, пасажирське - з масажем та підставкою для ніг.

Топові модифікації запропонують обігрів керма, проєкційний дисплей, аудіосистему Sony із 12 динаміками та функцію моніторингу втоми водія. Роботу електроніки забезпечує обчислювальна платформа із чіпом Qualcomm Snapdragon 8155.

На старті продажів Chery Tiggo 9 запропонують із турбованим двигуном 2.0TGDI віддачею 261 к.с. та 400 Нм крутного моменту. Коробка - восьмиступінчастий «автомат» Aisin. Максимальна швидкість кросовера - 205 км/год. Комбінована витрата палива - 7,7 л/100 км. Гібридні версії моделі з'являться пізніше.

Джерело: Авто Центр
Фото: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація