Новий електричний кросовер Huawei викликав ажіотаж на ринку

Новий електричний кросовер Huawei викликав ажіотаж на ринку

18 квітня 2024
0

17 квітня стартував прийом попередніх замовлень на новий кросовер Huawei Aito M5, доступний у версіях з електричною та гібридною силовою установками. За перший же день було оформлено понад 6000 попередніх замовлень.

Наразі Aito ще не розкрила характеристики нового Aito M5, але відомо, що нова модель отримає поліпшену систему розумного водіння. Офіційний запуск відбудеться 23 квітня.

Aito M5 став першою моделлю бренду, випущеною у 2022 році. На додаток до чорного і сірого кольору кузова у нового автомобіля буде новий червоний колір. Споживачі можуть вибирати з трьох різних моделей: EREV Max RS, EREV Max і EV Max.

Збоку автомобіль схожий на Porsche Cayenne, однак при погляді спереду схожість значно зменшується. Новий Aito M5 також отримає чорні п'ятиспицеві диски з червоними супортами.

За даними Китайської асоціації легкових автомобілів, у березні було продано 395 одиниць Aito M5, що становить 1,62% продажів Aito. Це дало змогу моделі посісти 202-ге місце з продажу кросоверів, опустившись на 86 позицій порівняно з лютим. Крім того, березневі продажі Aito M5 впали на 82,77% у річному обчисленні та на 56,4% у місячному обчисленні.

Джерело: iXBT.com
Фото: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація