Оновлений Chery QQ Ice Cream отримав скромний цінник

Оновлений Chery QQ Ice Cream отримав скромний цінник

25 серпня 2023
0

Chery QQ Ice Cream - четверта модель у лінійці невеликих сіті-карів Chery QQ, яка буде конкурувати з Wuling Hongguang Mini EV. На конвеєр компактний тридверний хетчбек поставили 2021 року. Вже спочатку передбачалося, що це буде один із найдешевших електромобілів на китайському ринку. На старті продажів цінник хетчбека становив 4 655 доларів, але представлена нещодавно оновлена версія QQ Ice Cream виявилася ще дешевшою. Стартовий цінник моделі опустився до 4 100 доларів.

Завдяки новій зовнішності та меншому ціннику Chery розраховує підвищити продажі QQ Ice Cream, якому, принаймні поки що, не вдалося обійти Wuling Hongguang Mini EV. У 2022 році продажі електрохетчбека склали всього 97 000 одиниць, тоді як конкурент розійшовся в тиражем 554 000 одиниць.

Від актуальної моделі оновлений Ice Cream відрізняється іншою передньою панеллю, масивнішими бамперами та глянсово-чорною вставкою між ліхтарями. В результаті габаритна довжина хетчбека збільшилася з 2980 до 3008 мм.

У салоні з нового - якісніші оздоблювальні матеріали та збільшене дзеркало заднього виду. На кузові та в інтер'єрі зараз практично немає логотипів.

Базова версія Chery QQ Ice Cream укомплектована колишнім 27,0-сильним електродвигуном та батареєю ємністю 9,4 або 13,9 кВт.год. Запас ходу - 120 та 170 км відповідно.

Нова топова версія отримала двигун потужністю 41 к.с. та батарею на 17,4 кВт.год, що забезпечує запас ходу 205 км. Коштує такий сіті-кар - 6 900 доларів. Максимальна швидкість всіх версій Chery QQ Ice Cream обмежена 100 км/год.

Джерело: Авто Центр
Фото: Weibo

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація