Опубліковано перші фото великого позашляховика Jetour Shanhai L9

Опубліковано перші фото великого позашляховика Jetour Shanhai L9

15 вересня 2023
0

Після анонсу Tiggo 9 здавалося, що це буде найбільший кросовер Chery, але це не так. Абсолютно новий позашляховик Chery Jetour Shanhai L9 з'явився в базі даних Міністерства промисловості та інформатизації Китаю.

Як стало відомо, під назвою Shanhai випускатиметься нова серія гібридних автомобілів Chery Jetour. Очікується, що новий автомобіль буде офіційно представлений у четвертому кварталі цього року.

Бренд Jetour пропонує моделі Jetour X70, Jetour X90, Jetour Dasheng та Jetour Traveler, орієнтуючись на ринок автомобілів з ДВЗ. Оскільки транспортні засоби на нових джерелах енергії стають все популярнішими, компанія Jetour змінює стратегію і збирається представити лінійку Shanhai.

Chery Jetour Shanhai L9 позиціонується як позашляховик середнього розміру з плагін-гібридною системою. Він має розміри 4862 x 1925 x 1784 мм, колісну базу 2850 мм, що більше ніж у Chery Tiggo 9 (4820 x 1930 x 1699 мм).

Попереду розташована велика тонована багатокутна решітка радіатора, прикрашена перевернутими срібними трикутниками. Нижче решітки розташована хромована декоративна смуга. Спереду розташований радар міліметрового діапазону на додаток до камер та штатних радарів. Очевидно, що автомобіль підтримуватиме розширені можливості допомоги при керуванні автомобілем.

Shanhai L9 може пропонуватися в трьох компонуваннях: п'ятимісному, шестимісному та семимісному. Що стосується трансмісії, плагін-гібридна система автомобіля буде використовувати гібридну систему Chery Kunpeng DHT, яка складається з двигуна 1,5 л потужністю 156 к.с. та електромотора, а також потрійної літієвої акумуляторної батареї. Витрата палива становитиме 1,49 л/100 км.

Джерело: iXBT.com
Фото: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація