Опубліковано перші живі фото спільного автомобіля Huawei і Chery

Опубліковано перші живі фото спільного автомобіля Huawei і Chery

16 жовтня 2023
0

Перший автомобіль Huawei і Chery з автопілотом, HarmonyOS 4.0 і пневмопідвіскою показали всередині і зовні. На шпигунській фотографії салону середньорозмірного електричного седана Luxeed S7 показані панель приладів і великий центральний екран, а також місце для переднього пасажира, де ховається великий висувний екран зі співвідношенням сторін 21:9.

Керуючий директор Huawei Ю Чендонг заявив, що Luxeed S7 офіційно надійде у продаж у листопаді. Раніше з'явилися неофіційні відомості, що автомобіль надійде у продаж на автосалоні в Гуанчжоу 17 листопада, а замовлення почнуть приймати в жовтні.

Електричний седан середнього розміру має стати першим автомобілем із ОС Huawei HarmonyOS 4.0. Він буде обладнаний лідаром та системою автономного водіння Huawei ADS 2.0. Крім лідара, автомобіль отримає 11 HD-камер, 3 радари міліметрового діапазону та 12 ультразвукових радарів.

Друге покоління автопілота компанії Huawei пропонує, зокрема, вид з висоти пташиного польоту та функцію виявлення загальних перешкод, таких як перевернуті автомобілі, дерева, що впали і так далі.

5-метровий автомобіль отримає пневмопідвіску, широкі колісні арки, гальма Brembo, висувні ручки дверей, невеликі бічні дзеркала заднього виду. Він буде збудований на платформі E0X від Chery. Та сама архітектура лежить в основі майбутніх автомобілів Exeed Sterra ES та Exeed Sterra ET. Його основними особливостями стали батарея CATL на 700 км пробігу, яка підтримує зарядку 800 В, та повний привід із двома моторами.

Мультимедійна система буде сумісна з телефонами, ноутбуками та іншою технікою Huawei. Крім того, на основному екрані можна буде запускати відеоігри завдяки платформі Qualcomm Snapdragon 8295 Qualcomm. Ви зможете підключити до автомобіля квадрокоптер, і він транслюватиме відео прямо на екран автомобіля.

Джерело: iXBT.com
Фото: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація