Перший автомобіль Huawei і Chery вперше засвітився наживо

Перший автомобіль Huawei і Chery вперше засвітився наживо

14 серпня 2023
0

З'явилися перші «живі» фотографії кузова та салону першого седана Huawei, який буде випущений під новим брендом Luxeed. Це спільний проєкт Huawei та Chery.

Luxeed стане першим автомобілем, оснащеним бортовою операційною системою Huawei HarmonyOS 4.0, яка матиме сучасного голосового помічника та технологію бездротового зв'язку нового покоління під назвою NearLink. Huawei стверджує, що ця нова технологія набагато швидша, ніж Bluetooth.

Комп'ютерна система буде сумісна з телефонами, ноутбуками та іншою технікою Huawei. Крім того, вона підтримуватиме відеоігри завдяки платформі Qualcomm Snapdragon 8295. Ви зможете підключити до автомобіля квадрокоптер, і він транслюватиме відео прямо на екран автомобіля.

Седан Luxeed проходить під кодовою назвою EH3. Він отримав спортивний дизайн, фірмові тонкі фари та п'ятиспицеві диски. Його фари з'єднані тонкою світлодіодною стрічкою. Luxeed EH3 також отримав широкі колісні арки, гальма Brembo, висувні дверні ручки, невеликі бічні дзеркала заднього виду та лазерний далекомір на даху.

Чотиридверний седан побудовано на платформі E0X від Chery. Та сама архітектура лежить в основі майбутніх автомобілів Exeed Sterra ES та Exeed Sterra ET. Його основними особливостями стали батарея CATL на 700 км пробігу, яка підтримує зарядку 800 В, пневматична підвіска та повний привід із двома моторами.

Luxeed EH3 буде оснащений системою безпілотного водіння Huawei ADS 2.0, для роботи якої використовується лідар, 11 HD-камер, 3 радари міліметрового діапазону та 12 ультразвукових радарів. Система Huawei ADS 2.0 може проїхати до 200 км. без участі водія.

Джерело: iXBT.com
Фото: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація