Перший електричний пікап Geely отримає повний привід

Перший електричний пікап Geely отримає повний привід

26 лютого 2024
0

Radar Automobile, дочірня компанія Geely Holding Group, оголосила, що повнопривідна версія Radar RD6 називатиметься Radar Horizon і буде запущена у другому кварталі цього року.

Розгін від 0 до 100 км/год займає 4 секунди, пікова потужність становить 315 кВт, максимальна швидкість - 190 км/год, мінімальний радіус повороту - 3,5 м, максимальна глибина подолання броду - 815 мм.

Його рама витримує максимальне номінальне навантаження 865 кг, а стійкість даху до тиску досягає 8 тонн. Новий автомобіль оснащений інтелектуальною всюдихідною системою, яка може регулювати розподіл крутного моменту на повному приводі.

Автомобіль підтримує швидке перемикання між 7 режимами, включаючи економ, комфорт, спорт, бруд, бездоріжжя, брід по воді та сніг.

Крім того, автомобіль підтримуватиме зворотну зарядку потужністю 21 кВт, яку можна брати з розетки в передньому багажнику, кабіні, з боків автомобіля та у відкритій вантажній платформі.

Перша серійна модель Radar RD6 офіційно зійшла з виробничої лінії на заводі Zibo Smart Factory у Шаньдуні у жовтні 2022 року. Geely Holdings заявила, що Radar RD6 - це перший китайський електричний пікап, заснований на платформі Geely.

Джерело: iXBT.com
Фото: ITHome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація