Показано новий позашляховик Chery від дизайнера Porsche

Показано новий позашляховик Chery від дизайнера Porsche

27 вересня 2023
4

На днях компанія Chery представила легкий позашляховик Traveler під своїм брендом Jetour. Тепер з'явилися нові деталі та фотографії. Виявляється, за зовнішній вигляд відповідав колишній дизайнер Porsche Хакан Сараджоглу.

Jetour Traveler має рублені форми, він оснащений місцем для зберігання запасного колеса ззаду, буксирними гаками спереду, широкими колісними арками та багажником на даху. Для любителів подорожувати пропонується додатковий аксесуар - двомісний намет, який можна розмістити прямо на даху.

Jetour Traveler пропонується у семи варіантах кольору кузова, включаючи чорний, сірий, помаранчевий, коричневий та сріблястий.

Стало відомо, що витрата палива автомобіля в змішаному циклі становить 8,35 л на 100 км при використанні 1,5-літрового мотора. 2-літровий двигун підвищує витрату до 8,83 л/100 км. Деякі моделі також оснащені повним інтелектуальним приводом XWD.

Jetour Traveler отримав шість режимів керування, включаючи спортивний, стандартний, економічний, трава, бруд і каміння, а також режим керування X, який може інтелектуально визначати дорожні умови та перемикатися на кращий режим для забезпечення найкращого результату.

Автомобіль отримав 15,6-дюймовий центральний екран керування із вбудованим чипом Qualcomm Snapdragon 8155, 10,25-дюймову РК-панель приладів та 64-дюймовий панорамний люк. Є розпізнавання голосу, розпізнавання облич, підтримка 4G, оновлення повітрям та дистанційне керування.

Автомобіль оснащено удосконаленою системою допомоги при керуванні рівня 2,5, яка підтримує понад 10 функцій, таких як автоматичне екстрене гальмування, адаптивний круїз-контроль та автономне паркування.

І все це за ціною від 22 до 25 тисяч доларів США у Китаї.

Джерело: iXBT.com
Фото: CarNewsChina

Обговорення новини

Закарпаттячко  

- пан Сараджоглу, а Ви щось чули про Ford Bronco?
- Ford Bronco? Ні, перший раз чую.

+3ВІДПОВІСТИ  
Stefan D  

Закарпаттячко, - згода, але чи чули ви про щось на кшталт Land Rower Defender?
- а вже ж ні

+4-1ВІДПОВІСТИ  
olexandr555  

Stefan D, +1

ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 1

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація