Представлено недорогий «експортний» кросовер Geely

Представлено недорогий «експортний» кросовер Geely

21 грудня 2023
0

Презентовано новий Geely Okavango 2024. Експортний варіант моделі Haoyue L пройшов фейсліфтинг і виходить на глобальний ринок. Про це повідомляється на офіційному сайті автовиробника.

Кросовер Geely Okavango - велика сімейна модель із трьома рядами крісел. На першому етапі він з'явиться в країнах Південно-Східної Азії, Близького Сходу і Латинської Америки. Потім географія моделі може бути розширена. Ціна Geely Okavango стартує з $25 900.

Новий Geely Okavango став агресивнішим на вигляд. У нього величезна решітка радіатора, вузькі світлодіодні фари і розширені колісні арки. Наразі це найбільший кросовер Geely.

Розміри Geely Okavango 2023:

  • довжина - 4860 мм;
  • ширина - 1910 мм;
  • висота - 1770 мм;
  • колісна база - 2825 мм.

Салон Geely Okavango обшитий штучною шкірою. Кросовер отримав віртуальний щиток приладів і великий 12,3-дюймовий тачскрін. Модель запропонована тільки в семимісній версії.

Базова комплектація Geely Okavango включає клімат-контроль, круїз-контроль і камери кругового огляду. Топова версія отримала електроприводи крісел і дверей багажника, вентиляцію сидінь і панорамний дах.

Китайський кросовер оснащений 2,0-літровим турбодвигуном Volvo на 218 к.с. і 7-ступінчастим роботом із двома зчепленнями. Привід у авто тільки передній.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація