Презентовано найнезвичайніший китайський електрокар

Презентовано найнезвичайніший китайський електрокар

20 квітня 2023
2

На автошоу в Шанхаї презентовано новий HiPhi Y. Електричний кросовер стане найдоступнішою моделлю від стартапу Human Horizons - його ціна становитиме від 58 000 до 72 500 доларів. Про це повідомляє сайт Autohome.

Китайський електромобіль HiPhi Y - п'ятимісний кросовер із клиноподібним дизайном. У нього виражений «ніс» і тоненькі діодні фари та ліхтарі.

Розміри HiPhi Y 2023:

  • довжина - 4938 мм;
  • ширина - 1958 мм;
  • висота - 1658 мм;
  • колісна база - 2950 мм.

Найцікавіша риса HiPhi Y - його двері, адже їх у авто цілих сім. Справа в тому, що задніх дверей у нього чотири: нижні відкриваються звично, а ось верхні - піднімаються. Таким чином, полегшується доступ всередину.

У салоні на передній панелі встановили три дисплеї - віртуальний щиток приладів, тачскрин мультимедіа та окремий екран для пасажира. Серед опцій буде автопілот.

Китайський електромобіль HiPhi Y запропонують у двох версіях. Базовий варіант отримає 336-сильний мотор та батарею на 76,6 кВт.год та зможе проїхати 560 км без підзарядки.

Топова модифікація буде оснащена двома двигунами сумарною потужністю 504 к. с. та батареєю ємністю 115 кВт.год, а її запас ходу складе 810 км. Швидка зарядка на 80% здійснюється лише за 10 хвилин.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Закарпаттячко  

В дощ буде прикольно відкривати задні двері

+3ВІДПОВІСТИ  
No Mercy  

З дуру можна й не такого нагородити. Питания в доречності, доцільності, практичності та ціні такої та інших конструкцій. А більш ніж 150-річна еволюція автомобілів вже дала відповіді на ці запитання. Не треба заново вигадувати велосипед.

-6ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація