Розсекречено флагманський електрокар Chery Exeed Sterra ES

Розсекречено флагманський електрокар Chery Exeed Sterra ES

18 серпня 2023
0

В інтернет потрапили шпигунські фото Exeed Sterra ES. Новий електричний седан від преміального підрозділу Chery презентують до кінця року. Про це повідомляє сайт Autohome.

Електромобіль Exeed Sterra ES стане флагманською моделлю Chery. Седан планують продавати й за межами Китаю, до того ж в окремих країнах він може бути представлений під назвою Exlantix.

Новий Exeed Sterra ES - доступніша альтернатива електрокарам Tesla Model S і Mercedes EQE. У нього обтічний дизайн із низьким капотом, аркоподібним дахом і висувними дверними ручками. Фари з'єднані діодною смугою, а ліхтарі розтягнуті на всю ширину кузова.

Розміри Exeed Sterra ES 2024:

  • довжина - 4950 мм;
  • ширина - 1960 мм;
  • колісна база - 2900 мм.

Салон Exeed Sterra ES оздоблений шкірою і деревом, а сидіння розділені високою консоллю. Китайський електромобіль отримав тоненький цифровий щиток приладів і великий тачскрин. За доплату запропонують автопілот.

Електрокар Chery Exeed Sterra ES запропонують у задньопривідних версіях на 251 і 313 к.с., а також у повнопривідному 480-сильному варіанті. Найпотужніший седан зможе розігнатися до 100 км/год за 3 с.

Новий Chery Exeed Sterra ES отримає акумуляторну батарею від CATL. Запас ходу в «найдалекобійнішій» версії становитиме 700 км, а зарядити електрокар у надшвидкому режимі на 80% можна буде лише за 10 хвилин.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація