Розсекречено новий Haval H6 2024-го модельного року

Розсекречено новий Haval H6 2024-го модельного року

10 липня 2023
0

Опубліковано перші фото Haval H6 2024. Кросовер від Great Wall пройшов фейсліфтинг і буде офіційно презентований до кінця нинішнього року. Про це повідомляє сайт Autohome.

Кросовер Haval H6 оновили в новому фірмовому стилі бренду. Його передня частина виконана в дусі Haval Xiaolong і Xiaolong Max. У нього виражений "ніс", довгасті світлодіодні фари, більш масивний бампер і розділена решітка радіатора. Ззаду замінені ліхтарі.

Салон Haval H6 2024 не показали, але відомо, що освіжений кросовер від Great Wall отримає новий віртуальний щиток приладів і збільшений тачскрін мультимедіа.

Крім того, стало відомо, що новий Haval H6 отримає 2,0-літровий турбомотор зі збільшеною до 238 к.с. потужністю. Також очікується, що китайський кросовер отримає нову плагін-гібридну установку з 1,5-літровою бензиновою турбочетвіркою і електромотором сумарною потужністю 326 к.с. Вона вже використовується на флагманському Haval Big Dog.

Нагадаємо, що Національне агентство з питань запобігання корупції внесло велику китайську приватну автомобілебудівну компанію Great Wall Motor до переліку міжнародних спонсорів війни. Компанія виробляє та продає автомобілі під власними брендами, такими як GWM, Haval, WEY, TANK, POER, ORA.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація