SAIC випустив двоповерховий будинок на колесах

SAIC випустив двоповерховий будинок на колесах

21 листопада 2022
0

Суббренд китайської компанії SAIC Maxus анонсував нову модель будинка на колесах. Новинка поки що доступна тільки на внутрішньому ринку.

Everest - флагманська модель марки Maxus. Вісімнадцять квадратних метрів житлової площі поставлено на платформу SAIC Hongyan. На такій же платформі зібрана вантажівка Genlion H6. Автодім отримав систему повного приводу та три блокування диференціала.

Рушійною силою моделі є дизельний мотор потужністю 330 кінських сил. Двигун працює в парі з 6-ступінчастою швидкісною автоматичною трансмісією.

Maxus представив новинку у двох версіях: зі стандартним та збільшеним паливними баками. Базовий бензобак вміщує 300 л палива та може забезпечити до 1000 км пробігу. Модифікація із збільшеним бензобаком підвищує цей показник удвічі (600 л на 2000 км). За роботу електроніки відповідає акумулятор ємністю 29 кВт·год, заряд якого можна поповнити за рахунок сонячних батарей, зарядних станцій або ДВЗ.

Автобудинок доступний у двоповерховому компонуванні. Перший поверх займають кухня, їдальня та санвузол. На другому поверсі розмістилися вітальня та спальня. Окрім цього, Everest отримав відкидну терасу.

У списку опцій значаться система фільтрації та нагріву води, тепла підлога, система кондиціювання, побутова техніку, а також незалежна аудіосистема.

Ціна на автобудинок починається від 2,88 млн юанів, що еквівалентно 400 тисячам доларів США.

Джерело: MMR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація