У Китаї почались продажі кросовера Haval Thunder Dragon

У Китаї почались продажі кросовера Haval Thunder Dragon

18 травня 2023
0

Абсолютно нові кросовери Haval Thunder Dragon (Xiaolong) та Haval Thunder Dragon Max (Xiaolong Max) офіційно дебютували на автосалоні в Шанхаї, а тепер у Піднебесній стартували офіційні продажі новинок.

Молодша модель виявилася найдешевшим гібридним кросовером Great Wall Motors: базовий Haval Thunder Dragon оцінений у 21 545 доларів. Ціна топової версії не набагато більша - 22 550 доларів.

Haval Thunder Dragon отримав дизайн, не характерний для раніше випущених кросоверів китайського бренду - все через відсутність решітки радіатори і вертикальних блоків фар. Виконання лицьової частини більше схоже на електромобілі, але у складі силової установки Thunder Dragon є ДВЗ.

Габарити Haval Thunder Dragon становлять 4600x1877x1675 мм при довжині колісної бази 2710 мм: за розмірами він можна порівняти з Haval Dargo.

У салоні автомобіля два екрани - 7-дюймовий у складі цифрової панелі приладів і дисплей з діагоналлю 12,3 дюйма у складі медіасистеми. Також автомобіль отримав багатофункціональне кермо нового дизайну.

Силова установка кросовера складається з 1,5-літрового бензинового мотора потужністю 101 к.с. та електродвигуна віддачею у 156 «коней».

Запас ходу на електротязі, залежно від ємності тягової батареї, становить 52 км або 110 км. Середня витрата пального становить 5,3 л бензину на 100 км.

Нагадаємо, що Національне агентство з питань запобігання корупції внесло велику китайську приватну автомобілебудівну компанію Great Wall Motor до переліку міжнародних спонсорів війни. Компанія виробляє та продає автомобілі під власними брендами, такими як GWM, Haval, WEY, TANK, POER, ORA.

Джерело: iXBT.com
Фото: autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація