У Китаї показали новий позашляховик Haval H9

У Китаї показали новий позашляховик Haval H9

24 січня 2024
0

Компанія Haval, яка належить китайському концерну Great Wall Motor, офіційно представила у Китаї позашляховик Haval H9 нового, другого, покоління.

Haval H9 є повнорозмірним рамним позашляховиком. Його перше покоління випускають із 2014 року. У 2024 році покупцям запропонують його друге покоління.

Новий Haval H9 покупцям пропонуватиме у двох версіях - на 5 та на 7 осіб. Крім того, цей позашляховик має кілька версій залежно від розмірів.

Розміри трохи відрізняються в залежності від конфігурації задньої частини (є запасне колесо або ящик для зберігання). Так, довжина стандартної версії складає 4950 мм, ширина - 1960 мм, висота - 1930 мм, а колісна база - 2850 мм.

Новий H9 зберіг свій традиційний дизайн, але одержав деякі нові елементи. У нього нова велика решітка радіатора, нові бампери, нові фари, нові задні ліхтарі та 19-дюймові колісні диски.

А ось які зміни відбулися у салоні - ми ще точно не знаємо. Справа в тому, що Haval ще не показав салон H9 нового покоління.

Передбачається, що салон цієї новинки буде виконаний у такому самому стилі, що і салон Haval Raptor. Це означає, що очікується нове рульове колесо і великий так званий плаваючий екран центральної консолі.

У лінійку двигунів увійдуть два силові агрегати. Перший - бензиновий мотор 2.0T потужністю 165 кВт та 385 Нм крутного моменту, який працює разом із 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Другий - двигун 2.4T потужністю 137 кВт та 480 Нм крутного моменту, який працює разом із 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Версія з двигуном 2.0T витрачає 10,7 літрів палива на 100 км шляху.

Серійне виробництво нового позашляховика Haval H9 розпочнеться у першій половині 2024 року. Скільки він коштуватиме - ще не відомо.

Джерело: Today.ua
Фото: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація