У Китаї помітили новий гібридний кросовер Chery із запасом ходу понад 1400 км

У Китаї помітили новий гібридний кросовер Chery із запасом ходу понад 1400 км

24 вересня 2023
0

На вулицях Китаю було помічено гібридну версію моделі нового компактного повнопривідного кросовера з підвищеною прохідністю Chery Tansuo 06. У серпні була запущена версія з бензиновим двигуном, яка пропонується в Китаї за ціною від 16 000 до 19 200 доларів. Запуск моделі PHEV очікується пізніше цього року.

Порівняно з поточною версією з бензиновим двигуном, нова модель PHEV має новий дизайн передньої решітки: літери «Chery» прибрали, також змінився малюнок решітки радіатора. Інша частина нового автомобіля практично не змінилася.

Очікується, що Tansuo 06 PHEV буде оснащений системою Chery Kunpeng Super Performance Electric Hybrid C-DM, що складається з гібридного двигуна, трансмісії та системи управління акумулятором. Двигун Chery ACTECO 1.5TGDI п'ятого покоління потужністю 156 к.с. з 220 Нм крутильного моменту працюватиме у поєднанні з 3-ступінчастою коробкою передач DHT.

За даними автовиробника, цей двигун має термічний ККД до 44,5% і витрату палива 4,2 л/100 км. Система також підтримує швидку зарядку, при якій зарядка до 80% займає всього 18 хвилин. При повному баку і повній заправці запас ходу автомобіля перевищуватиме 1400 км.

Всередині встановлено 13,2-дюймовий центральний екран управління, РК-панель приладів і проекційний дисплей. Автомобіль оснащений Qualcomm Snapdragon 8155, а також системою допомоги під час водіння рівня 2,5, що включає 23 помічники, включно із запобіганням зіткненням, адаптивним круїз-контролем, автоматичним екстреним гальмуванням і розпізнаванням дорожніх знаків.

Джерело: iXBT.com
Фото: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація