У Китаї презентували недорогий рамний пікап Maxus Interstellar

У Китаї презентували недорогий рамний пікап Maxus Interstellar

04 липня 2023
0

Китайський концерн SAIC презентував нове сімейство середньорозмірних пікапів Maxus Interstellar. Воно складається з трьох варіантів однієї моделі, які суттєво відрізняються один від одного. Про це повідомляє сайт Autohome.

Пікапи є глибокою модернізацією Maxus/MG T60, який можна зустріти і в Україні. Їх пропонують у двох варіантах за довжиною - 5365 і 5680 мм.

Maxus Interstellar L

Початковий Interstellar L - ультрабюджетна модель вартістю від 12 800 доларів. Він практично не змінився зовні порівняно з Maxus T60, а в салоні тільки встановили 10,1-дюймовий тачскрін.

Пікап Maxus Interstellar L комплектують 2,4-літровим бензиновим двигуном потужністю 160 к. с. і 2,0-літровим 143-сильним турбодизелем і пропонують тільки з механічною КПП. Привід - задній або повний.

Maxus Interstellar R

Maxus Interstellar R коштує від 15 500 доларів і візуально відрізняється пластиковими розширювачами арок. Його салон повністю перероблено - встановлено нову передню панель із двома 10,25-дюймовими дисплеями.

Турбодизель у Maxus Interstellar R потужніший - 163 к.с. Також можна обрати 2,0-літрову бензинову турбочетвірку на 261 к.с., а за доплату пропонують 8-ступінчастий автомат.

Maxus Interstellar H

Топовий Maxus Interstellar H відрізняється від побратимів дизайном передньої частини з величезною решіткою радіатора і тоненькими діодними фарами як у позашляховика Maxus Territory. Салон також повністю інший - з великими 12,3-дюймовими дисплеями і важелем КПП на рульовій колонці.

Пікап отримав двигуни від Maxus Interstellar R, а також 218-сильний турбодизель. Ціна пікапа стартує з 18 900 доларів.

Крім того, для Maxus Interstellar H доступна версія підвищеної прохідності. Такий пікап отримав посилені бампери, додатковий захист днища, позашляхову гуму, шноркель, лебідку. Він доступний тільки у 218-сильній версії та багато оснащений, тому відчутно дорожчий - 36 800 доларів.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація